- Egg og sukker vispes til eggedosis. Sikt sammen det tørre og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
- Rør inn smør og vann. Smak til med mandeldråper.
- La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap.
- Varm krumkakejernet. Jernet smøres til den første kaken, senere smøring er unødvendig på grunn av fettinnholdet i røren.
- Kakene stekes gyldne og formes til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne eller til skålform ved å legg kakene over en skål.
Tips: Krumkakene stivner rakst og må formes mens de fortsatt er varme.
Tips: Du kan gjerne fylle krumkakene med vispet krem og bær.
Her finner du flerre oppskrifter på krumkaker
Multekrem er som skapt for oppgaven
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig