- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side.
- Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
- Couscous:
 Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie og rør godt.
- Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
- Salaten:
 Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
- Grovhakk ruccolasalaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost.
- Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en kyllingfilet delt i to på hver tallerken.
- Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                