- Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper.
- Strimle tomatene og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsbergost. Fest lommene sammen med tannstikkere eller surr med bomullshyssing.
- Legg filetene i ildfast fat, dryss på litt salt og pepper og stek dem midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter.
- Dryss på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
- Pynt med friske basilikumblader.
- Råstekte poteter og salat er godt til.
Tips: Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på 70-72 grader, men ikke mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
De beste oppskriftene med kylling finner du her