Kyllingfilet med råkost og pasta
Foto: Synøve Dreyer

Kyllingfilet med råkost og pasta

Kylling er manges favoritt og her er den kombinert med en annen av våre favoritter - pasta.

Fremgangsmåte

Stek eller grill kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
 
Grovriv gulrøtter og kålrot, og bland inn biter av eple.
 
Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell dressingen over råkostsalaten.
 
Server kyllingen med råkost og din favorittpasta som for eksempel orchiette, tagliatelle eller pappardelle.
Tips: Tilsett gjerne kokte linser som en variasjon i råkostsalaten. Du kan gjerne ha flere typer rå grønnsaker i råkosten. 
 
Dersom du grillen kyllingfiletene bør du la de få fin stekefarge på hver side og siden flytte de til en del av grillen som ikke er så varm til de er ferdige.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her