BFM 225 Saison

Ferdigkokte kikerter bør alltid finnes i kjøkkenskapet. Dermed har du til en hver tid en basis for en rask middag som både er smaksrik, rimelig og supersunn. Kikerter er så proteinrike at de kan erstatte kjøtt - i tilfelle du ønsker en kjøttfri middag.
Skjær kyllingfiletene i passe store biter (2x2 cm) og stek dem i olje i en gryte sammen med hakket løk og hvitløk.
Tilsett hakket chili, hermetiske tomater og kikerter. La alt bli varmt og smak til med salt, pepper og litt sukker.
Server kyllinggryten med ris og godt brød.
Tips: Både hakket basilikum og persille smaker godt til denne gryten.
Se våre andre lettlagete oppskrifter med kikerter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no