Kyllingklubber med favorittsaus
Foto: Matprat/Kim Holthe

Kyllingklubber med favorittsaus

Kyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene til sausen.
  2. Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen.
  3. La klubbene steke i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter eller ute på grillen.
  4. Her kan det lønne seg å bruke indirekte griling for at kjøttet skal bli mørest mulig. 
  5. Pensle med grillsausen underveis, da blir skinnet sprøtt og godt. 
  6. Server med en god salat ved siden av og gjerne med sausen ved siden av slik at du kan dyppe kyllingklubbene i den.

Tips: Du kan også kjøpe ferdigstekte kyllingklubber og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp på grillen.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Her finner du gode salatoppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her