Kyllingpølsewok
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Kyllingpølsewok

Dette middagsforslaget med Kyllingpølsewok er midt i blinken for familiens yngste. La dem prøve seg på denne lettlagete oppskriften.

Fremgangsmåte

Del pølsene i 2 x 2 cm biter og stek dem i panne/wok med litt olje. Ta ut pølsebitene når de har fått farge og sett til siden.

Del grønnsakene i biter og wok dem raskt i litt olje i en glovarm panne med høye kanter.

Når grønnsakene har tatt farge, har du pølsebitene over og blander inn sursøt- og soyasaus, la alt surre sammen i 2-3 minutter.

Server pølsegryten med ris, pasta eller brød ved siden av.  

Perfekte pølseretter får du her

Her finner du veldig mange wokrettter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
By på denne velduftende gryten med lam og krydder
Dagens rett
Lam i fyldig brun saus Gosht Shahjani fra India

By på denne velduftende gryten med lam og krydder

Den har akkurat det vi trenger av kryddervarme denne kalde januarsøndagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå når torsken er i høysesong som skrei, fortjener den de beste partnere på tallerkenen
Dagens rett
Torsk med appelsin og hummersaus

Nå når torsken er i høysesong som skrei, fortjener den de beste partnere på tallerkenen

Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bli kjent med den nye kultvinen pet nat gjennom 8 juicy sprudleviner
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 25. april i Oslo

Bli kjent med den nye kultvinen pet nat gjennom 8 juicy sprudleviner

Pet nat er på alles lepper om dagen, og det ikke uten grunn. Disse sprudlevinene er saftige, crispy og meget smakfulle. Våren står snart for dør, og etter denne smakingen vet du hvilke godbiter det er verdt å plukke med seg fra polet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik blir pølsemidddagen en virkelig fest
Dagens rett
Pølser med ratatouille

Slik blir pølsemidddagen en virkelig fest

Du trenger skikkelig gode pølser og en håndfull grønnsaker. Med ratatouille blir også de som ikke liker pølser fornøyde.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik mekker du en chili con carne på kort tid
Dagens rett
Enkel chili con carne

Slik mekker du en chili con carne på kort tid

I dag blir det en godt krydret kjøttrett. Hvor hett det skal bli rundt middagsbordet, er opp til deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne drinken holdes svært høyt av verdens bartendere
Ukens drink
Hanky Panky drinkoppskrift
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her