Laksegryte med blåskjell og chorizo
Foto: Tom Haga

Laksegryte med blåskjell og chorizo

Dette er en deilig fiskegryte. Passer utmerket å servere når du får venner eller familie på besøk.

Fremgangsmåte

Skyll skjellene godt.

Varm olivenolje i en stor kjele og tilsett chorizo, løk og hvitløk. Tilsett hvitvin og la den redusere litt før du har i fiskekraft, tomater, sukker og de kokte bønnene.

Kok opp og tilsett blåskjellene.

Skjær laksen i store terninger og tilsett når skjellene har åpnet seg.

Trekk kjelen av varmen og smak til med salt og pepper.

Strø persille på toppen og server med godt brød.

Se mange flere lekre fiskesupper her

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen