Lefse med lutefisk og mango
Foto: LauriPatterson

Lefse med lutefisk og mango

Har du rester av lute fisk kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Lutefiskrestene bør være romtempererte. Del opp i flak. Smør rømme, cottage cheese, kesam el. kremost på lefsene. Fordel mango og lutefisk. Dryss over paprika og dypp over lime. Topp med friske skudd. 

Tips:
I stedet for mango kan du bruke finhakkete epler eller rester av ertepure, moste gulrøtter eller andre rester du måtte ha for hånden. 

Slik bruker du opp restene etter julematen

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt

Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk

Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter

Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter

Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen