Kyllingfileter fris for skinn og deles i 6 strimler. Vend i solsikkeolje, salt og pepper. Grilles av i 2 minutter. Pensles med ramsløkpure og grilles i 1 minutt til.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kyllingfileter fris for skinn og deles i 6 strimler. Vend i solsikkeolje, salt og pepper. Grilles av i 2 minutter. Pensles med ramsløkpure og grilles i 1 minutt til.
Sendt inn av KSL Matmerk
Kyllingburger med tropisk salat er herlig fargefylt og smaksrik at alle blir glade. Kanskje du bør doble oppskriften? Her er den.
Da er du advart, også om at du må lage ekstra stor porsjon, for her snakker vi middag med høy snacksfaktor.
Les hele sakenOppskriften på denne krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for å skape god førjulsstemning.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenHer er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Les hele saken