Lynrask betasuppe
Foto: Matprat/Astrid Hals

Lynrask betasuppe

Betasuppen du lager du på et øyeblikk. Det skal godt gjøres å få middagen i mål raskere enn med denne oppskriften. Garantert metthetsfølelse følger med på kjøpet.

Fremgangsmåte

Ta skinnet av pølsene og del de i terninger.

Legg de i en gryte sammen med grønnsaksblandingen, vann og buljong.

La det koke ca. 5 minutter. Server med brød eller flatbrød.
 
Betasuppe er godt men tar tid hvis en skal koke den på en knoke. Her er ekspressvarianten, den smaker kjempegodt.
 
Tips: 
Du kan selvsagt bruke ferske rotgrønnsaker som du kutter selv. Det tar ikke så mye lengre tid.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 54 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen