Makrell cuscatleca fra Guatemala
Foto: laran2

Makrell cuscatleca fra Guatemala

Fremgangsmåte

Varm olje eller margarin i en stor panne. Finhakk løk og hvitløk og ha det i stekepannen. Del tomatene i små båter og legg dem i panna sammen med løken. La blandingen surre i 10 minutter.

Legg i rensede makreller og brun dem på begge sider. Hell vineddik og hvitvin eller eplesaft over. Strø over rikelig med salt og pepper. Dekk til med lokk og la retten trekke på svak varme i ca 15 minutter. Snu makrellen etter noen minutter.

Tips:
Om du fileterer makrellen, holder det med 8 minutter. 

Server direkte fra pannen med kokt ris eller poteter og en salat.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen