Marinert makrell
Foto: ArtCookStudio

Marinert makrell

Marinert makrell er unnagjort på 20 minutter å lage. Når du tilsetter de godsakene vi foreslår i oppskriften kan du glede deg til noe som smaker veldig godt.

Fremgangsmåte

Rens og vask fiskene. Tørkes og strøs med salt. Skjær sitronene i tynne skiver. Bind sammen urtene i kvasten.

Hell vinen i en sautépanne. Tilsett løk, gulrotskiver, sitronskiver, eddik, urtekvasten, kryddernellik, salt og pepper. La det få koke opp og få småkoke ca. 10 minutter. Tilsett fiskene og la dem få trekke i ca. 5 minutter.

Ta opp fiskene med hullsleiv og la dem renne godt av. La kraften få koke inn ca 5 minutter til. Fisken legges i en avlang terrin lagvis med løk, gulrot- og sitronskiver. Sil kraften og hell den over fisken. Avkjøl. La terrinen stå tildekket i kjøleskapet minst 12 timer før servering.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen