
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Skåld mandlene og tørk dem godt - gjerne over natten eller på lav varme i ovnen i ca. 1 time.
Mal mandlene én eller to ganger i kvern eller hurtigmikser.
Mal dem nok en gang, nå sammen med melisen.
Bland inn tragant, eggehvite (begynn med en spiseskje og tilsett mer ved behov, det trengs mindre enn du tror!) og smaksstoffer og arbeid marsipanen sammen til den er glatt og henger godt sammen. Pakk marsipanen i plast og la den hvile i minst et par timer.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få ukens kake som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt