- Arbeid sammen ingrediensene til deigen. Trykk den ut i en form, ca. 24 cm i diameter, og sett i kjĂžleskap i 1 time.
- Bland sammen ingrediensene til fyllet i en kjĂžkkenmaskin.
- Hell rÞren i formen, og stek nederst i ovnen ved 200 °C (varmluftsovn 175 °C) i ca. 20 minutter.
- Bland alt utenom nÞtter/mandler til lokket i en kasserolle, og la smÄkoke under omrÞring til det tykner. Bland inn mandler.
- Fordel rĂžren over kaken, sett kaken inn midt i ovnen og stek videre i ca. 15 minutter.
Tips:
Du kan bruke det du har i skapet av ulike typer nÞtter i stedet for bare mandler, ogsÄ solsikker- og pinjekjerner, cashew- og pistasjenÞtter.
Se vÄre andre kakeoppskrifter med nÞtter
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig