Tilsett sukker og bakepulver og pisk videre til du får en glatt, skinnende og stiv marengs.
Ha marengsen i en sprøytepose og sprøyt ut marengsen i sirkler på ca 8-10 cm store.
Stek bunnene i ovnen ved 150 grader i 1 time.
Bytt vispen med en slikkepott og sett platen på lav varme.
Ha tålmodighet og rør godt hele tiden.
Når kremen tykner, er den ferdig.
La dette avkjøles.
Pisk kremfløten til stiv krem og ha i halvparten av den avkjølte tykke sitronkremen.
Miks dette sammen til en fin konsistens.
Flere oppskrifter med Pavlova finner du her
Og her finner du deilige bløtkaker
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få ukens kake som nyhetsbrev
Her får du svært så praktiske kokketips