Krydrete ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
Apéritif

Krydrete ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Når kylling fylles med ost og serveres med en fyldig saus, kan du halvere mengden kjøtt. Det kommer godt med på alle måter.

Fremgangsmåte

  1. Fylte kyllingfileter: Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel fetaost blandet med rømme og finhakket chili i lommen. Fest med en tannstikker av tre uten smak.
  2. Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i panne.
  3. Saus: Kok opp fløte og tilsett sitronsaft, krydder, hvitløk og smuldret fetaost. 
  4. Rør godt og la sausen småkoke noen minutter til den tykner under omrøring.
  5. Rør i finhakket bladpersille rett før servering.
  6. Couscous: Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika og smør.
  7. Server dette ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Tips: Surr gjerne inn kyllingfiletene i bacon eller spekeskinke - det gir en flott smak og filetene holder enda bedre på saftigheten og fasongen.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her