- Ta østersene ut av skallet og fordel i like mange martiniglass.
- Bland tomatjuice, tomat og vodka og smak til med salt, pepper og Worcestersaus.
- Fordel sausen over østersene.
Her finner du mange retter med østers
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Her finner du mange retter med østers
Sendt inn av Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenNår julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenHusker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele saken