Ta østersene ut av skallet og fordel i like mange martiniglass. Bland tomatjuice, tomat og vodka og smak til med salt, pepper og Worcestersaus. Fordel sausen over østersene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Aligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.
Les hele sakenFor bak rødbetens grå skall, finnes masse farge, gode smaker og svært nyttige mineraler.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenPølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.
Les hele sakenDenne legendariske rødvinen byr på mye smak, men også stor harmoni.
Les hele saken