- Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter.
- Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
- Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
- Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
- Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
- Bruk en stekepanne som du kan ta av håndtaket på - den skal nemlig inn i stekeovnen.
- Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
- Du kan også la pannen stå på svak varme på platen til eggemassen har stivnet.
- Server omeletten med godt, grovt brød.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Lyst på en annen vegetarrett skal du ta en titt her med godt over 200 å velge mellom
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs