Ovnsbakt grønnkålomelett

Ovnsbakt grønnkålomelett

Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.

Fremgangsmåte

Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter.

Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.

Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.

Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.

Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.

Bruk en stekepanne som du kan ta av håndtaket på - den skal nemlig inn i stekeovnen. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.

Du kan også la pannen stå på svak varme på platen til eggemassen har stivnet. 

Server omeletten med godt, grovt brød.

Lyst på en annen vegetarrett skal du ta en titt her med godt over 200 å velge mellom

 Eller vil du prøve en annen omelett så finner du garantert en her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen