- Legg filetene med skinnsiden ned og dryss over salt og pepper.
- Rull filetene sammen fra hode mot hale og legg dem på et penslet stekebrett.
- Bakes i forvarmet ovn ved 180 grader i ca 5 minutter.
- Dijonhollandaise:
- Smelt smør og hold det ved middels høy temperatur.
- Pisk eggplommer, sitron og dijonsennep skummende over et vannbad.
- Spe så forsiktig med smøret mens du pisker kraftig. Fortsett til alt smøret er pisket inn.
- Blir sausen litt tykk kan den tynnes ut med et par dråper kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
- Balsamicosirup:
- Ha ingrediensene i en kjele og kok opp. Kok inn væsken ved lav varme, slik at det blir ca 1 dl sirup.
- Sesamsukkererter:
- Forvell sukkerertene raskt i godt saltet vann. Fres dem så i olivenolje og smak til med salt og pepper. Bland i de ristede sesamfrøene.