- Forvarm stekeovnen til 80 °C.
- Lag hvitvinsreduksjon ved Ă„ koke sammen hvitvin, eple og sjalottlĂžk til det nesten er helt tĂžrt,
og konsistensen minner om sirup. - Ha reinsdyrskav, hvitvinsreduksjon, eggeplomme og alt krydderet i en foodprosessor og kjĂžr
til jevn masse. Tilsett flÞten i en tynn strÄle mens food-prosessoren gÄr. - SmÞr inn porsjonsformer med meierismÞr. Ha massen over i formene.
Lag et vannbad: Sett formene med kjĂžttblanding over i en dypere form fylt halvveis med
varmt vann. - Sett inn i stekeovnen pĂ„ 80 °C i ca. 15â20 -minutter, -avhengig av stĂžrrelsen pĂ„
formene. - Server parfaiten lun med ristet brÞd, cornichons (smÄ, franske syltede agurker) og/eller syltede
villbĂŠr.
Vi byr mange deilige retter med reinsdyr
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig