Pesto av soltørket tomat - rød pesto
Foto: Synøve Dreyer

Pesto av soltørket tomat - rød pesto

Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta. Her er oppskriften på rød pesto.

Fremgangsmåte

Rist pinjekjernene lett over middels varme i en tørr stekepanne til de har fått litt farge.

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor utenom olivenoljen og kjør sammen med pulsknappen.

Tilsett oljen litt etter litt og kjør til den får en fin konsistens. Smak itl med litt salt og pepper.

Tips: Dette er en perfekt tapasrett, til brødskiven eller i en pastarett.

Alt om pesto finner du her

Den store pastaguiden

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

4
4/5 etter 56 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen