Pestosnurrer

Saftige og smakfulle pestosnurrer er helt perfekte i nistepakken, til suppen eller på koldtbordet.

Fremgangsmåte

Løs opp gjæren i vannet i en bakebolle. Tilsett olivenolje og salt. Tilsett melet, litt om gangen, og kna til du får en smidig deig. La deigen heve under bakeklede i 30-40 minutter.
 
Elt deigen på bakebordet og del deigen i to. Kjevle hver del ut til plater (samme prinsipp som for kanelboller).
 
Smør pesto på platene og strø den revne osten over. Rull hver plate sammen til ruller og skjær dem i ca. 4 cm tykke skiver. Plasser skivene i muffinsformer og la dem heve i 20-30 minutter.
 
Sett stekeovnen på 225 grader. Pensle pestosnurrene med sammenvispet egg og strø dem med salt. Stekes midt i ovnen i ca. 8 minutter. Serveres gjerne nystekte(varme). Lykke til!.

Sendt inn av Martine

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her