Pitabrød med kreolsk smak
Foto: Kim Holthe

Pitabrød med kreolsk smak

Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.

Fremgangsmåte

Bland sammen alt krydderet. Om ønskelig kan man bruke en pose kryddermiks i stedet for krydder-blandingen.

Skjær kjøttet i strimler og vend det i krydderblandingen. Stek kjøttet på middels varme i et par minutter.

Varm pitabrødene etter anvisning på pakken, og fyll dem med det stekte kjøttet.

Ellers kan pitabrødene fylles med det meste, som f. eks: Salat, tomatsalsa, tacosaus, rømme, guacamole, mais og mye mer.

Her finner du mange spennende oppskrifter med pitaabrød

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen