Kjevle ut pizzabunnen(e) om du lager dem selv.
Sett ovnen på 220 grader. Har du pizzafunksjon og pizzastein bruk dem.
Bland Snøfrisk, seterrømme og revet cheddar. Smør dette på pizzabunnen.
Skjær poteter i skiver og legg oppå pizzabunnen sammen med friskhakkede urter.
Kok opp vann og ha i aspargesbønner i 1 minutt. Avkjøl i iskaldt vann. La dryppe av og skjær i tynne skiver. Gjenta med gressløken. Fordel over potetene.
Del bacon i biter a 5 cm og fordel på toppen.
Stek i 7-8 minutter til baconet og pizzabunnen er sprøstekt.
Dryss over feldsalat eller ruccola ved servering.
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Se alle de fristende oppskriftene på pizza vi byr på
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig