Pizza med crème fraîche og bacon
Foto: TINE

Pizza med crème fraîche og bacon

I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.

Fremgangsmåte

Bruker du ferdig pizzadeig følger du instruksjonene på pakken.

Baker du bunnen selv følger du denne oppskriften .

Sett ovnen på 250 grader.

Kjevle deigen tynt og legg den på en stekeplate.

Rør presset hvitløk i crème fraîche, tilsett krydder og smør blandingen ut på pizzabunnen.

Legg på tynt lag med løkringer, småtomater og stekte baconbiter.

Dryss over revet ost og stek pizzaen midt i ovnen i 10-15 minutter til osten har smeltet og blitt lett gyllen.

Tips: Bruker du små baconbiter behøver du ikke forhåndssteke dem.

Her finner du mange flere oppskrifter pizza

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av TINE

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen