Pizzasnurrer til bursdagsselskap
Foto: Alf Börjesson

Pizzasnurrer til bursdagsselskap

Pizzasnurrer smaker kjempegodt, og ikke minst er de supre å fryse ned. I et barneselskap forsvinner de fortere enn svint.

Fremgangsmåte

  1. Pizzadeig
  2. Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 grader) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt til den er smidig og la den heve i ca. ½ time, til dobbel størrelse.
  3. Kjevle ut deigen til en tynn (ca 1½ cm tykk), avlang leiv. Smør pizzasaus på leiven og fordel alt fyllet og osten.
  4. Rull sammen leiven på samme måte som til en rullekake.
  5. Skjær 3 cm brede stykker av "pølsa" og legg dem med snittflaten opp på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Trykk eventuelt snurrene litt ned (blir bredere og ikke så høye). La dem etterheve i ca. 20 minutter.
  7. Stek pizzasnurrene nest nederst i stekeovnen ved 225 grader i 20-25 minutter.
  8. Avkjøl snurrene litt på rist før de spises.

Tips: Snurrene kan fryses. Ta dem opp noen timer før de skal spises, og gi dem et lite opphold i varm stekeovn for å lune dem. 

Flere gode retter for barna

Flere gode pizzaer finner du her

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her