Pizzasnurrer til bursdagsselskap
Foto: Alf Börjesson

Pizzasnurrer til bursdagsselskap

Pizzasnurrer smaker kjempegodt, og ikke minst er de supre å fryse ned. I et barneselskap forsvinner de fortere enn svint.

Fremgangsmåte

  1. Pizzadeig
  2. Rør gjæren ut i fingervarmt vann (37 grader) og tilsett olje, salt og hvetemel. Elt deigen godt til den er smidig og la den heve i ca. ½ time, til dobbel størrelse.
  3. Kjevle ut deigen til en tynn (ca 1½ cm tykk), avlang leiv. Smør pizzasaus på leiven og fordel alt fyllet og osten.
  4. Rull sammen leiven på samme måte som til en rullekake.
  5. Skjær 3 cm brede stykker av "pølsa" og legg dem med snittflaten opp på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Trykk eventuelt snurrene litt ned (blir bredere og ikke så høye). La dem etterheve i ca. 20 minutter.
  7. Stek pizzasnurrene nest nederst i stekeovnen ved 225 grader i 20-25 minutter.
  8. Avkjøl snurrene litt på rist før de spises.

Tips: Snurrene kan fryses. Ta dem opp noen timer før de skal spises, og gi dem et lite opphold i varm stekeovn for å lune dem. 

Flere gode retter for barna

Flere gode pizzaer finner du her

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag din egen saft av syriner fra hagen eller blomster fra naturen
Guide
Oppskrifter på hjemmelaget saft

Lag din egen saft av syriner fra hagen eller blomster fra naturen

Det er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag kamskjellene i woken - det blir veldig godt
Dagens rett
Kamskjell med sitron og ingefær

Lag kamskjellene i woken - det blir veldig godt

Kamskjell er en var råvare som skal behandles med den største forsiktighet, så stekingen må overvåkes nøye. Derfor er en wok faktisk ideell. Svært høy varme tilsier veldig kort steketid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine
Dagens rett
Salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Lag en mettende salat med pastrami, bakte tomater og stekt aubergine

Om du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag er fredagskosen inspirert av det vietnamesiske kjøkken
Dagens rett
Vietnamesisk kylling i karri

I dag er fredagskosen inspirert av det vietnamesiske kjøkken

Fredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bak det som ser ut som en vanlig lasagne, skjuler det seg ekstra gode smaker
Dagens rett
Lasagne med gorgonzola og valnøtter

Bak det som ser ut som en vanlig lasagne, skjuler det seg ekstra gode smaker

For her er det verken kjøttsaus eller tomater, derimot gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker. En lasagne verdig et festmåltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her