Potetsalat med tunfisk

Potetsalat med tunfisk

Denne salaten kan du bruke som middag. Tunfisk og egg sammen med poteter, rødløk og cherrytomater gjør deg god og mett. Litt brød til gjør seg.

Fremgangsmåte

Kok potetene, avkjøl, skrell og skjær dem i båter.

Kok eggene i ca. 8 minutter. Skyll dem en stund i kaldt vann og skrell dem.

La tunfisken renne godt av.

Skjær løken i tynne ringer.

Bland alle ingrediensene til salaten forsiktig sammen og legg på fat.

Hakk kruspersillen og bland med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.

Server salaten med dressingen og ferskt brød.

Her finner du mange flere deilige saalater

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Frukt.no

4
4/5 etter 32 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen