Quinoasalat med sukkererter, mango og brokkoli
Foto: Floortje

Quinoasalat med sukkererter, mango og brokkoli

Lag en salat litt utenom det vanlig. Det er frøene på quinoaplanten vi spiser. Du får kjøpt dem hos de litt større dagligvarebutikkene. Her bruker vi de en deilig salat.

Fremgangsmåte

Kok quinoa etter anvisning på pakken. Avkjøl litt.

Skrell og skjær mango i tynne båter. Del opp brokkoli i mindre buketter. Skjær stilken i tynne skiver. 

Kok opp lettsaltet vann i en middels stor kjele. Kok først brokkoli i 3 minutter. Ha i sukkerertene i samme kjele og kok videre i 1 minutt. Hell over i et dørslag og skyld med iskaldt vann. La dryppe av seg. 

Ha brokkoli, sukkererter og mango i en salatbolle. Bland med quinoaen. Miks dressingen og hell over. 

Dressing:
Pisk alle ingrediensene sammen og hell over salaten. Dryss over friske urter. 

Lyst på en annen salat så finner du  over 200 oppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen