Rabarbra- og kokosdessert
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Rabarbra- og kokosdessert

Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.

Fremgangsmåte

Vask, skrell og kutt opp rabarbraen i ½ cm biter. Legg dem utover i en ildfast form.

Bland sukker og potetmel, dryss det over rabarbraen.

Pisk egg og melis til eggedosis. Bland smeltet smør og kokos.

Hell kokosblandingen over i eggedosisen og rør forsiktig. Hell det over rabarbraen.

Stek desserten ved 200 grader, på midterste rille, ca. 15 - 20 minutter til toppen er gylden. Server gjerne med nypisket krem.

Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som man kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en deilig smak av sommer.

Her er alt du trenger å vite om rabarbra

Her finner du mange deilige desserter

Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Maptrat.no

5
5/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen