Ramen med rester av ribbe
Foto: AnastasiaNurullina

Ramen med rester av ribbe

Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.

Fremgangsmåte

Ramenkraft:
Varm olje i stekepanne og stek finhakket løk og hvitløk mykt. Gjenta med sjampinjong i skiver. Ha løk og sopp i en gryte. Kok ut pannen med litt soyasaus og vann og ha i gryta sammen med kraft og vann samt laurbærblad. Kok opp og la  trekke i 30 minutter. Smak til med salt, pepper og sesamolje. Hold varm.

Kok nudler etter anvisning på pakken.

Kok egg til smilende. Del i to.

Varm opp ribberester og skjær den i tynne skiver. 

Finhakk vårløk.

Forvarm 4 suppeskåler i stekeovnen.

Servering:

Fordel nudler i suppeskålene.  Sil kraften over nudlene. Dryss over vårløk og stekt løk. Legg ribbebitene og halve egg oppå og server umiddelbart. 

 

 

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen