Rask sjokoladekake
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Rask sjokoladekake

Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 170 grader.

Ha alle ingrediensene i en matprosessor og bland sammen.

Smør en liten brødform med smør og strø med sukker. Ha i kakerøren og stek kaken i 30 - 40 minutter.

Prøv om kaken er ferdig med en trepinne som stikkes ned i kaken. Henger det røre på pinnen, er ikke kaken ferdigstekt.

Avkjøl kaken på rist. Dryss litt melis over ved servering og pynt med friske bær.

Mange deilige sjokoladekaker finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 30 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen