-
Skrubb potetene godt, tørk dem og skjær dem i båter.
-
Legg potetbåtene i langpanne, drypp over olje, dryss på hvitløk, urter, salt og pepper.
-
Stek potetene midt i ovnen (200 grader i ca. 20 min) til de er møre og brune.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Apéritif
Duchessepoteter er så gode som de ser ut som - enda bedre enn potetmos.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Les hele sakenHan tok en sensasjonell seier i det som regnes som den aller mest prestisjefulle bartenderkonkurransen av alle, World Class Global Finals.
Les hele sakenAt Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.
Les hele sakenDet vil si de aller minste må du se bort fra. Men de andre kan by på dette knallkjøpet av en bordeaux som på toppen av det hele er økologisk framstilt.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenAv verdens 783 aller beste kokker er det i alt 8 fra Norge, ifølge Best Chef Awards 2025.
Les hele saken