Rødbetesuppe i rundstykke

Rødbetesuppe i rundstykke

Denne suppen vil overraske mange. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.

Fremgangsmåte

Skrell rødbeten, bruk gjerne plastikkhansker - rødbeter setter fort farge.

Skrell potetene og rens løken.

Del grønnsakene i grove biter og kok dem så vidt møre i kraft og melk - ca. 5 minutter.

Mos med stavmikser, kjøkkenmaskin eller en blender.

Kok suppen opp igjen, og smak til med ørlite rødvinseddik hvis man ønsker litt syrligere smak.

Server suppen, gjerne med en liten skje med lettrømme og et dryss med finklippet gressløk.

Tips:
Det er ekstra festlig å servere suppen i et uthult grovt rundstykke til hver. Fyll i suppen rett før servering.

Prøv denne oppskriften på grove rundstykker

Lyst på en annen suppe finner du mange her

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen