Del brødet i terninger a 1 x 1 cm. Vend dem i oljen og bland inn finhakket hvitløk og bladpersille. Fordel på et stekebrett med bakepapir og sett inn i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til brødbitene er gylne. Pass på at de ikke blir brent.
Vask og rens salaten. Fordel salatblader på hver tallerken og fordel kyllingkjøttet over.
Dressing:
Visp alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper.
Hell dressing over salat og kylling. Legg på høvlet parmesan, krutonger og finhakket persille.
Tips: Du kan godt erstatte kyllingen med like mye kokte hvite bønner. Det gir like god metthetsfølelse.
Det går mot lysere tider, og det feirer vi med en ekstra god, men fortsatt veldig lettlaget oppskrift som også inkluderer en av vinterens delikatesser, nemlig jordskokk.Les hele saken
Det går mot lysere tider, og det feirer vi med en ekstra god, men fortsatt veldig lettlaget oppskrift som også inkluderer en av vinterens delikatesser, nemlig jordskokk.Les hele saken