Romanosalat med kremet dressing og kylling aka Cæsarsalat
Foto: Caziopeia

Romanosalat med kremet dressing og kylling aka Cæsarsalat

Når salaten får den deilige dressingen i tillegg til kyllingen har du Cæsar-salat og et fullgodt måltid.

Fremgangsmåte

Start med krutongene:
Del brødet i terninger a 1 x 1 cm. Vend dem i oljen og bland inn finhakket hvitløk og bladpersille. Fordel på et stekebrett med bakepapir og sett inn i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til brødbitene er gylne. Pass på at de ikke blir brent. 
 
Vask og rens salaten. Fordel salatblader på hver tallerken og fordel kyllingkjøttet over.
 
Dressing:
Visp alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper.
 
Hell dressing over salat og kylling. Legg på høvlet parmesan, krutonger og finhakket persille.
 
Tips:
Du kan godt erstatte kyllingen med like mye kokte hvite bønner. Det gir like god metthetsfølelse. 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen