Scampiwok med chili

Scampiwok med chili

Fremgangsmåte

Skjær løken i skiver, finhakk hvitløk og chili. Stek dette i litt varm olje til løken er blank.
 
Ha i strimlet paprika og rå scampi som stekes til de har skiftet farge. Tilsett sukkererter og soyasaus (og eventuelt kokt scampi) og la det bli gjennomvarmt.
 

Server med ris, gjerne jasminris.

Mange deilige retter med wok ligger her

Mange flere oppskrifter med scampi finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

4
4/5 etter 87 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen