Sennepsmarinert sild

Sennepsmarinert sild

Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.

Fremgangsmåte

Rens og skyll sildefiletene og legg dem på papirhåndkle for avrenning.

Bland sammen crème fraiche/rømme, sennepene og sirup. Legg i sildefiletene og la dem stå kaldt i 2-3 timer. Pass på at alle sildefiletene er dekket av marinaden. Ta silden opp av marinaden og legg dem sammen to og to.

Bland rugmel, brun farin, salt og pepper og vend sildefiletene i dette. Stek silden gyllenbrun i margarin eller smør.

Server den nystekte silden med kokt potet eller på en skive grovbrød som smørbrød. Eller kanskje som på bildet, i et hamburgerbrød med frisk salat og en skje rømme.

Se våre andre oppskrifter på sild

Se alle de gode oppskriftene på suppe

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Dansukker.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen