Sherrysild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Sherrysild

Det er enkelt å lage din egen kryddersild. Bare følg oppskriften så harr du raskt to glass å rutte med.

Fremgangsmåte

Rens og skjær rødløk, ingefærrot, gulrot og pepperrot i tynne skiver.

Hell laken fra silden og bland den med sherry, pepper og sennepskorn.

Legg sild, løk, gulrot, pepperrot, laurbærblad og ingefær lagvis i et nytt glass eller krukke og hell den nye laken over.

Sett på lokk, og dekorer den gjerne med sløyfe og merkelapp.

Flere oppskrifter på nedlagt sild

Tips: La den ferdige silden stå i kjøleskap, gjerne over natten for å utvikle smaken.

Se hvordan du lager din egen kryddersild her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen