Sildekoldtbord
Foto: Alf Börjesson

Sildekoldtbord

Fremgangsmåte

Kok opp ingrediensene til marinaden. Avkjøl den.

Rull sammen sildefiletene og sett dem tett i en form. Bland sammen grønnsakene og fordel dem over.
Hell over den kalde laken og sett formen kaldt i 2 døgn.

Sildefryd med urtekrydder
Bruk ferdig sursild. La laken renne godt av. Legg sildebiter på en tallerken. Ha på litt rømme og dryss med finhakket gressløk eller persille.

Sennepssild
Skjær kryddersildfileter i biter. Dekk dem med tynne ringer av løk, gjerne vårløk. Bland rømme eller creme fraiche med litt grov sennep og legg sausen ved siden av sildebitene. Pynt med rosa pepperkorn eller tyttebær.

Tips: Server silderettene med grovt rugbrød og smør.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen