Sitrongressuppe med reker
Foto: Bengt Wilson

Sitrongressuppe med reker

Eksotisk og godt krydret suppe, med inspirasjon fra østen.

Fremgangsmåte

Rens rekene eller bruk ferdig pillede reker.

Varm opp oljen i en kjele og ha i sitrongress, sitrongressblad, ingefær, chili og fiskekraft. La dette koke seg sammen i ca 10 min på middels varme.

Stek sjampinjongen. Sil så kraften og kok den opp sammen med sjampinjong og reker.

Smak til med lime og fiskekraft. Pynt med koriander like før servering.

Her finner du mange flere deilige supper

Mange asiatiske supper du bør prøve

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen