Sjokoladekarameller
Foto: Alf Börjesson

Sjokoladekarameller

Du kan lett lage karameller selv. Bruker du sjokolade i tillegg blir de ekstra gode. Morsomt å lage, morsomt og få.

Fremgangsmåte

Bland alt i en vid kjele. La blandingen småkoke uten lokk ved middels varme.

Rør i massen av og til under kokingen. Den er ferdig når en dråpe som dryppes i kaldt vann kan rulles til en kule.

Hell massen utover smurt matpapir i en flat form. Skjær den i ruter når den er nesten keld. Pakk karamellene i cellofan, det gjør dem ekstra spennende.

Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Lucia-feiring med lussekatter

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen