Snadderlomper med kjøtt- og soppfyll, tomat og rødløk
Foto: zoranm

Snadderlomper med kjøtt- og soppfyll, tomat og rødløk

Har du lomper eller tortillas kan du fylle dem med det du har i kjøleskapet eller følge denne oppskriften.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøttet i fine strimler eller bruk karbonadedeig.
  2. Stek kjøttet i olivenolje, krydre med pepper.
  3. Stek sjampinjong skåret i skiver i olivenolje, ha i soyasaus, chilisaus og finhakket hvitløk.
  4. Stek videre et par minutter.
  5. Krydre med persille.
  6. Fordel sopp- og kjøttblandingene på lompene eller tortillaene. 
  7. Legg på rødløk og tomat samt finhakket persille og/el koriander. 
  8. Klem over litt sitronsaft og rull sammen.
  9. Yoghurtdip: Mos hvitløksfedd i yoghurten og rør om. Smak til med spisskummen, sitronsaft, finhakket persille og/el koriander samt salt og pepper. 
  10. Server lompene/lefsene med dipen.

Wraps for enhver smak

Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her