Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Geta risanger
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Det er lett å miste motet av den lange ingredienslisten med de pinlig nøyaktige målene, men ifølge Lotte Arnesen Hogefeld, konditor på Nedre Foss Gård, er det eneste veien til et vellykket resultat.
Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele sakenEtter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele saken