Sopp og valnøttpasta

Ingredienser
100 g pasta
100 g sjampinjonger i skiver
100 g broccoli i små buketter
1 løk hakket
3/4 dl valnøtter, grovt hakket
1 ss olivenolje
1/2 ts timian
1/3 buljongterning
40 g fetaost
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.
Kok pastaen i rikelig med
saltet vann.
Stek sjampinjonger og løk i en stekepanne på middels varme til soppen får litt farge. Krydre med salt, pepper og timian.
Legg i broccolien og stek et minutt og hell i buljongterningen og 1/2 dl vann.
Rør rundt og la det koke sammen noen minutter. Ha pastaen i pannen og bland med fetaost. Dryss nøtter over det hele og server straks.

Sendt inn av Bodil Danielsen

Forsiden akkurat nå
Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris
+
Godbiter i pollisten

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris

Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen
+
Ukens vin

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen

Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Silvaner som smaker som en burgunder?
+
Godbiter i pollisten

Silvaner som smaker som en burgunder?

Ja, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Helfransk hvitvinskupp
+
Ukens vin

Helfransk hvitvinskupp

Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forsiden akkurat nå - 6

** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri
+

** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri

To stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her