Del bagettene på langs. Hvis de er tykke, del dem i tre. Varm olivenolje i en panne. Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent.
Gni oppsiden inn med ett av hvitløksfeddene før du finhakker det.
Bland hakkede tomater, hvitløk, basilikum, oregano, løk, chilipulver og olivenolje i en bolle. Smak til med salt og pepper. Fordel blandingen på det stekte brødet. Dryss over parmesan.
Legg bagettene på et stekebrett og sett i ovnen ved 250° C i 5 minutter for ekstra sprøhet og slik at osten smelter.
Serveres sammen med skiver av spekeskinke eller annen spekemat eller ved siden av en suppe.
Tips:
De halve bagettene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter eller de er sprø og gylne før toppingen legges på.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig