Stekt og marinert makrell

Stekt og marinert makrell

Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.

Fremgangsmåte

Vend makrell i en blanding av mel, salt og pepper. Stek dem gylne i olje, ca. 2 minutter på hver side.

Marinade:
Rens og skjær gulrot, rødløk og hvitløk i tynne skiver, og hakk friske timianblader.

Stek grønnsakene og timian i olje til det begynner å bli brunt. Hell på hvitvinseddik og vann, tilsett laurbærblad, salt og pepper.

La marinaden koke i et par minutter, og hell marinaden over fisken.

Server makrellen med potet og salat ved siden av.

Lekre oppskrifter med makrell

Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen