Guigal Côte Rôtie Brune et Blonde 2002

Legg fileten i tett plastpose med skogsbæryoghurt i slik at det dekker fileten. La det trekke i 2-3 timer.
Ta fileten ut, tørk den godt og brun den rundt i 2-3 ss smør, ca. 3 minutter på hver side.
Strø salt og pepper på etter bruningen og la den ettersteke under lokk ca. 10 minutter (etter størrelsen), til den er svakt rosa inni.
Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva
Les om det fantastiske reinkjøttet her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no