Supersunn burger
Foto: Bård Gudim

Supersunn burger

Hjemmelagete burgere er langt enklere og raskere å lage enn det du tror. Her er oppskriften på en supersunn burger.

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i karbonadedeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.

Flere gode burgere finner du her

Varm hamburgerbrød /annet brød og fyll med rød paprika, salat, spinat, hamburger, cottage cheese, og finsnittet vårløk. Dryss litt timian på toppen

Server noen av disse gode potetene til burgeren  

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen