Syltet løk
Foto: Difydave

Syltet løk

Dette er tilbehøret som smaker herlig til kjøttretter, og ikke minst supert til pølser.

Fremgangsmåte

Kok opp vann og legg løkene oppi et øyeblikk.

Hell av og skyll i kaldt vann.

Skrell løkene og fyll i rengjorte glass sammen med krydderene.

Kok opp eplesidereddik og sukker. Rør til sukkeret er oppløst og hell over løken.

Sett på lokk mens det er varmt og sett til avkjøling. Etter en uke er løken klar til å brukes. 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen